Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Evenementenbeveiliging: de mogelijkheden

Als eventorganisator zijn er wel honderd dingen die je moet regelen om jouw evenement op de juiste manier te laten verlopen. De locatie, de catering, de muziek, maar natuurlijk ook de beveiliging van jouw evenement. Wil je dat de bezoekers en medewerkers van jouw event in een op en top veilige omgeving kunnen verblijven? Dan schakel je JenS Security in voor professionele evenementenbeveiliging. Meer over de mogelijkheden van onze evenementenbeveiliging, lees je op deze pagina. 

Veiligheidsplannen maken en veiligheidsadvies geven

Ten eerste kunnen wij jou helpen in de voorbereiding van jouw event, door met jou samen veiligheidsplannen te maken of je veiligheidsadvies te geven. Op basis van deze plannen of dit advies, gaan we vervolgens van start met de voorbereiding van jouw beveiliging. Wordt er bijvoorbeeld bepaald dat er een x aantal evenementenbeveiligers met specifieke communicatiemiddelen gaan rondlopen op het terrein, dan regelen wij dat deze beveiligers en communicatiemiddelen beschikbaar zijn op de datum van jouw event.

Professionele crowd-monitoring en cameratoezicht evenementen

Tijdens het event, kunnen wij jouw bezoekers en medewerkers op verschillende manieren in de gaten houden en beveiligen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een Video Communicatie Wagen inrichten voor crowd-monitoring en/of cameratoezicht. Is er sprake van een noodsituatie, dan kunnen wij dit snel zien en een van onze noodscenario’s starten om op de juiste manier te handelen.

Hondenbewaking op jouw evenemententerrein

Vindt je het een prettig idee dat er ook beveiligers met honden aanwezig zijn op jouw event? Dan is dit ook zeker mogelijk, want wij kunnen ook met hondenbewaking aanwezig zijn op jouw event. Uiteraard beveiligen wij alleen met getrainde honden, die perfect reageren op iedere veiligheidssituatie. Vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je meer over hondenbewaking of andere beveiligingsdiensten kunnen vertellen.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen