Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Evenement laten beveiligen

Het succes van een evenement is afhankelijk van een aantal factoren. Veiligheid is een zeer belangrijke factor, want een onveilig event kan zeer gevaarlijk zijn. Wil je dat jouw evenement een succes is, dan moet het event in ieder geval veilig zijn. Dit betekent dat je professionele beveiligers in moet huren om de boel te controleren en eventueel te handelen als dit nodig is om de veiligheid van de event bezoekers te beschermen. De evenementenbeveiligers van JenS Security zijn opgeleid om de beste beveiliging te bieden tijdens ieder mogelijk event.

Evenementenbeveiliging met JenS Security: de mogelijkheden

Wij begrijpen dat ieder event een andere vorm van beveiliging en controle nodig heeft. Daarom bieden wij niet een enkele vorm van evenementenbeveiliging aan, maar kies je bij ons zelf hoe je jouw event wil beveiligen. Je kunt bijvoorbeeld enkel evenementenbeveiligers met portofoons rond laten lopen, maar het inschakelen van hondenbewaking is ook mogelijk. Daarnaast hebben wij ook ervaring met crowd-monitoring, cameratoezicht bij evenementen, crisis camera bewaking objecten en het opzetten van een Video Communicatie Wagen. Wil je de complete beveiliging van jouw event door onze beveiligers laten regelen, dan is dit dus zeker mogelijk. 

Veiligheidsplannen maken met JenS Security

Om jouw event optimaal te beveiligen, moet de beveiliging goed voorbereid worden. Samen met jou maken wij graag enkele veiligheidsplannen met noodscenario’s, zodat we goed kunnen handelen als er toch iets gebeurt tijdens jouw event. Ook bespreken we de benodigde communicatiemiddelen voor een goede beveiliging, zodat deze communicatiemiddelen tijdig geregeld kunnen worden en de communicatie tijdens het event optimaal is. Heb je geen veiligheidsplannen nodig, maar krijg je liever veiligheidsadvies van onze evenementenbeveiligers? Dan is dit ook zeker mogelijk. 

Wil je meer weten over onze beveiliging op evenementen? Neem dan contact met ons op.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen