Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging feesten

Een groot feest in de planning? Wil je een publiekelijke bijeenkomst organiseren of is een besloten bedrijfsevenement meer jouw idee? Eén ding hebben ze allemaal gemeen: vaak zijn grote groepen mensen aanwezig. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, kun je kiezen voor beveiliging van feesten door JenS Security. Onze medewerkers zorgen voor een veilige omgeving en dragen zorg voor een veilig gevoel. Je bent dan ook verzekerd van een optimale beveiliging, geheel op maat.

Creëer een veilige omgeving

Een evenement organiseren vergt tijd. Je hebt vaak van alles aan jouw hoofd met betrekking tot het regelen van een locatie, hapjes en drankjes en eventuele gasten. Om te zorgen dat de dag vlekkeloos verloopt en er geen verdachte situaties ontstaan, is beveiliging van feesten de ideale oplossing. JenS Security is gespecialiseerd in het leveren van beveiliging op maat. Onze beveiliging wordt volledig aangepast aan jouw wensen. Wij gaan dan ook met jou in overleg om de best mogelijke veiligheid te garanderen en jouw feest tot een succes te maken. Wij maken voor jou een projectplan en beveiligingsplan, maken een plan van aanpak, bekijken de eventuele risico’s en zorgen voor optimale crowd control en crowd management.

Beveiligers van JenS Security zijn specifiek opgeleid en kunnen dan ook toezicht houden bij grote groepen mensen, zoals bij feesten. Orde en rust worden gehandhaafd en opgestelde regels worden nageleefd. Onze beveiligers zijn dan ook voorzien van passende diploma’s en hebben kunde in huis om kleine technische problemen op te lossen.

Optimaal beveiligen

Kiezen voor JenS Security betekent kiezen voor beveiliging op maat. Of je nu een evenement organiseert, een beurs hebt of beveiliging zoekt voor recreatieparken en campings, onze beveiligers zijn in staat om jouw feest tot een goed einde te brengen en eventuele problemen op te lossen. Zorg voor optimale beveiliging, topkwaliteit en professionele beveiligers met JenS Security!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen