Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Security check

JenS Security is jouw partner op het gebied van veiligheid. Veiligheid speelt vandaag de dag een cruciale rol in onze samenleving. Dag en nacht liggen gevaren op de loer die deze veiligheid in het geding brengen. Jouw woning, bedrijf of evenement beveiligen is dan ook zeker geen overbodige luxe. JenS Security levert beveiligers op maat, die je kunnen voorzien van alle gemakken op het gebied van veiligheid. Weet je niet zeker wat je nodig hebt aan beveiliging en wil je graag meer weten over het beveiligen van jouw omgeving? Laat dan een security check uitvoeren door JenS Security!

De voordelen van een security check

Niet iedereen weet welke gevaren er op de loer liggen en welke beveiliging nodig is om jouw woning, pand of evenement optimaal te beveiligen. Welke maatregelen zijn er nodig om inbrekers en ongewenste bezoekers buiten de deur te houden? JenS Security kan een security check, een veiligheidscontrole, voor jou uitvoeren, zodat je precies weet waarmee je te maken hebt en op welke manier je beveiliging in kunt zetten. Het doen van een security check heeft allerlei voordelen. Zo kom je erachter op welke punten jouw beveiliging verbeterd kan worden, kun je kiezen uit diverse beveiligingsmogelijkheden en creëer je een veilige omgeving voor jezelf en voor anderen.

Kiezen voor verschillende diensten

JenS Security gaat na het doen van een security check meteen voor je aan de slag en maakt een plan van aanpak. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende diensten op het gebied van beveiliging, zoals;

Moderne apparatuur en professionele en kwalificeerde beveiligers houden een oogje in het zeil wanneer dat nodig is. Wil je een security check laten doen en kijken welke beveiligingsmogelijkheden er zijn, neem dan contact met ons op en kies voor veilig!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen