Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Controlerondes

Een standaarddienst die wij leveren bij panden en terreinen waar kostbare spullen worden gefabriceerd of opgeslagen, zijn controlerondes. Daarbij worden objecten of terreinen met regelmaat, maar natuurlijk ook onregelmatig, gesurveilleerd. Dit proces is volledig in te richten naar eigen wensen en behoeftes. Daarnaast kun je bij controlerondes ook denken aan een feest, festival of ander evenement waarbij grote groepen mensen tegelijk aanwezig zijn. Je kunt daarbij uiteraard rekenen op onze professionele, helpende hand. JenS Security is met een jarenlange staat van dienst een betrouwbare partner in jouw allerhande beveiliging. Geef mensen met kwade bedoeling geen kans en verzeker jezelf van een hoogwaardige beveiliging met behulp van controlerondes.

Controlerondes op jouw bedrijf afgesteld

Een beveiliging op maat, daar kun je van op aan bij de diensten van JenS Security. Samen met jou stellen we een professioneel beveiligingsplan op, dat bestaat uit een plan van aanpak, risicoanalyse, crowd control en crowd management. Aangepast aan de diensten die je levert, zodat medewerkers geen last hebben van de beveiliging. Je bent overal op voorbereid, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Beveiliging in de breedste zin van het woord, dat is wat we bieden bij JenS Security. Dat betekent dat we niet ophouden bij enkel surveilleren, maar dat je meer mag verwachten van onze loyale beveiligingspartners.

Veiligheid voorop

Onze beveiligingsmedewerkers zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s, krijgen interne trainingen waardoor ze up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen en hebben een diploma EHBO/BHV. Zodoende zijn ze ook in te zetten als er eerste hulp moet worden verleend. Elimineer alle risico’s, zodat jouw feest één groot succes kan worden. Mobiele surveillance, bike patrol, winkelsurveillance of collectieve beveiliging, de mogelijkheden bij JenS Security zijn eindeloos! Neem vandaag nog contact op over wat we voor jou kunnen doen of vraag vrijblijvend informatie aan.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen