Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Externe rondes

De veiligheid van een eigendom wordt vergroot door het object extra te beveiligen. Extra sloten, alarmsystemen enzovoorts kunnen hier een handje bij helpen en ongewenste indringers buiten de deur houden. Maar sta je ook stil bij de toegankelijkheid van de omgeving waarin de waardevolle items zich bevinden? Jouw pand beveiligen is natuurlijk één, maar als ongewenste indringers vervolgens alsnog ongestoord het terrein van jouw object op kunnen wandelen, schiet je daar natuurlijk niet veel mee op. Externe omgevingsfactoren kunnen de risico’s van schade of diefstal dus wel degelijk verhogen. Ook daar houdt JenS Security dus rekening mee door externe rondes in te plannen en de omgeving nauwkeurig te inspecteren.

Risico’s in kaart brengen

Niet alleen jouw bezittingen kun je extra beveiligen. De omgeving eromheen kan uitnodigen tot diefstal. Openstaande ramen, waardevolle spullen die te zien zijn vanaf de weg, een ladder die voor het grijpen staat, een stapel met stoeptegels die over waren of niet-werkende straatverlichting; het zijn allemaal factoren die het risico op inbraak vergroten en waar de beveiligers van JenS Security op letten bij het doen van hun rondes. Naast de genoemde risicofactoren is er nog een belangrijk aspect waaraan gedacht moet worden, namelijk de brandveiligheid van jouw object. Ook de brandveiligheid moet namelijk in orde zijn om risico’s zoveel mogelijk te beperken. Uit welk materiaal is jouw dak opgebouwd? Is jouw pand gemakkelijk toegankelijk voor hulpdiensten? Een ervaren beveiliger bekijkt de situatie ter plaatse en oordeelt of er brandgevaarlijke- of risicovolle situaties aanwezig zijn.

Preventief handelen

Een externe ronde is in te plannen bij JenS Security. Vanzelfsprekend kun je de frequentie en tijden van deze rondes zelf bepalen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij voorzien je van professioneel advies over de omgeving rondom het object dat je wilt beveiligen. Zo kun je preventief handelen en risico’s tot het minimum beperken. Benieuwd wat JenS voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen