Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Brand- en sluitronde

Als je ’s avonds jouw pand verlaat, wil je er zeker van zijn dat alles goed is afgesloten en dat criminelen geen kans krijgen om tot jouw kostbare eigendommen te komen. Het helpt dan als er een brand- en sluitronde wordt gelopen door professionele beveiliging. Zij letten op verdachte elementen waarvan jij waarschijnlijk het bestaan niet kent. Zodoende krijgen mensen met kwade bedoelingen geen enkele kans. Preventieve beveiliging is het belangrijkste startpunt van waaruit een hoop moeilijkheden voorkomen kunnen worden. JenS Security staat je bij met brand- en sluitrondes om aan alle onzekerheid een eind te maken.

Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden

Uiteraard zijn onze beveiligers op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van beveiliging. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date beveiligingssysteem en zijn wij dieven altijd een stap voor. Zo kunnen onze beveiligers naast brand- en sluitrondes ook op gewenste tijden controlerondes uitvoeren, zodat objecten of terreinen altijd voorzien zijn van een wakend oog. Onze professionele mensen zorgen er daarbij voor dat je binnen het bedrijfsproces niet voor verrassingen komt te staan. Een stok achter de deur, voor een extra veilig gevoel.

Brandronde en sluitronde voor extra controle

Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Er ontstond brand in jouw pand en alles dat je hebt opgebouwd dreigt verloren te gaan. Als onze gediplomeerde beveiligers er op tijd bij zijn om de onveilige situatie te lijf te gaan, kunnen verstrekkende gevolgen worden tegengegaan. Dat bespaart je enorme kosten en geeft een geruststellend gevoel. De beveiligers van JenS Security vervullen eveneens de rol als brandwacht. Daarbij reageren zij adequaat en snel bij dreigende situaties. Zo ben je op het ergste voorbereid. Brand- en sluitrondes geven jou de zekerheid van een dubbele check en een scherp oog. Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen