Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiligingsbedrijven: wat kunnen ze voor jou betekenen?

Er zijn behoorlijk wat beveiligingsbedrijven die hun diensten aanbieden, zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt. Wat kunnen beveiligingsbedrijven nu precies voor jou betekenen? In deze blog vindt je een korte opsomming van de verschillende mogelijkheden.

Particuliere of zakelijke beveiliging

Veel mensen denken dat professionele beveiligingsbedrijven zich alleen maar richten op de beveiliging van grote bedrijven, instellingen en evenementen. Niets is echter minder waar, want beveiligingsbedrijven kunnen ook van grote waarde zijn voor particulieren. Wat denk je bijvoorbeeld van inbraakbeveiliging of persoonsbeveiliging? Deze aspecten zijn in de huidige wereld van steeds groter belang en beveiligingsbedrijven kunnen je hierbij zeker helpen.

Videoregistratie

Een veelgebruikte vorm van beveiliging is videoregistratie. Goede, professionele beveiligingsbedrijven die hun vak verstaan, hebben de beschikking over minstens één videoregistratiekamer. Daarmee kunnen verschillende camera’s live worden gevolgd. Is er iets verdachts te zien op de beelden, dan kan direct adequaat worden ingegrepen. Deze videoregistratie wordt door veel bedrijven succesvol ingezet.

Beveiliging ter plaatse

Vanzelfsprekend is er ook veel vraag naar beveiliging ter plaatse, bijvoorbeeld naar objectbeveiliging. Veel grotere bedrijven en instellingen maken gebruik van deze diensten van beveiligingsbedrijven. Dit omvat een aantal beveiligingsaspecten, waaronder receptiediensten, bezoekersregistratie, hulpverlening bij ongevallen en het uitvoeren van controlerondes en surveillances. Belangrijk bij een beveiliging ter plaatse is dat goed in kaart wordt gebracht wat precies de wensen zijn op het gebied van beveiliging.

Beveiligingsbedrijven inzetten voor evenementenbeveiliging

Een onderdeel op het gebied van veiligheid dat speciale aandacht verdient, is de beveiliging van evenementen. Veel evenementenorganisaties kiezen ervoor om professionele beveiligingsbedrijven in zetten, om de beveiliging van een evenement met zekerheid aan een vertrouwde, vakkundige partij over te laten. Belangrijk is ook hierbij weer om duidelijk op een rijtje te zetten wat precies de wensen zijn op het gebied van veiligheid: het ene evenement is duidelijk het andere niet.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen