Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging inhuren

Beveiliging inhuren voor allerlei soorten gelegenheden en voor allerlei soorten situaties: het kan bij JenS Security. Van bedrijfspanden die ’s nachts niet bestolen mogen worden tot evenementen die zo rustig en veilig mogelijk moeten verlopen. JenS Security biedt voor al deze momenten flexibele beveiligers en beveiligingstools aan, waarmee wij trachten jouw veiligheid en belangen en die van de mensen om je heen te garanderen.

Flexibel en taakgericht

Als wij door jou als eigenaar van een bedrijf, organisator van een feestje in de kroeg of eindverantwoordelijke van een groot festival worden ingehuurd, zullen wij je zeker niet teleurstellen. Er is geen taak waar wij bij JenS Security voor terugdeinzen
Hoe werken wij? Onze beveiligers zijn zo opgeleid dat ze in elke situatie weten wat ze moeten doen. Ze zijn mobiel, fit en kunnen snel en adequaat reageren. Daarnaast zijn ze in het bezit van EHBO/BHV diploma.

Wat bieden wij? Een greep uit ons beveiligingsassortiment. Ten eerste kun je bij ons beveiliging inhuren voor jouw eigen bedrijfspand of terrein. Een laatste ronde die ’s nachts gelopen wordt, gebeurt bijvoorbeeld gedegen met oog voor detail. Ook bieden wij bijvoorbeeld portiers die de gehele avond aan de deur van jouw kroeg kunnen staan en op die manier onrustzaaiers kunnen weren en de orde bewaren. Tot slot kunnen wij op evenemententerreinen een combinatie bieden van scherp cameratoezicht en beveiligers die te allen tijde klaar staan om in te grijpen.

Waar kun je ons vinden?

Het hoofdkantoor van JenS Security bevindt zich in Emmen. In deze omgeving staan wij 24/7 voor je klaar. Wil je beveiliging inhuren voor jouw kroeg, bedrijf of evenement? Schroom dan niet de telefoon erbij te pakken en contact met ons op te nemen. Meer informatie over onze werkzaamheden vindt je ook bij ons op de website.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen