Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging industrieterreinen

Op industrieterreinen zijn vaak grote panden gevestigd die voorzien zijn van kostbare goederen, inhoud en informatie. Daarom is het van belang dat op het terrein waar jouw bedrijf gevestigd is, altijd goede bewaking aanwezig is. Met de juiste bewaking en beveiliging wordt de kans op inbraak en schade aanzienlijk verlaagd, en voelen jouw klanten, bezoekers en medewerkers zich veilig en comfortabel.

Beveiliging op verschillende fronten

Beveiliging is op meerdere manieren mogelijk. Je kunt jouw bedrijf voorzien van beveiligingscamera’s, die ongewenste activiteit detecteren en registreren waarbij een melding wordt gemaakt naar hulpdiensten ter plaatse. Ook is het mogelijk om binnen jouw bedrijf beveiligers neer te zetten, bij bijvoorbeeld de deur of receptie. Tegenwoordig wordt door veel bedrijven op hetzelfde industrieterrein gekozen voor collectieve beveiliging. Dat is beveiliging die wordt gedeeld door meerdere bedrijven. Daarbij worden meerdere panden en bedrijven in de gaten gehouden door één beveiligingsbedrijf. JenS Security biedt je verschillende mogelijkheden qua beveiliging op al deze fronten. Beveiliging binnen jouw eigen bedrijf, maar ook die van het industrieterrein kan door onze gediplomeerde medewerkers worden uitgevoerd.
Beveiliging op industrieterreinen omvat meerdere aspecten. Onze beveiligers kunnen bijvoorbeeld mobiele surveillances uitvoeren, waarbij vanuit een speciale surveillanceauto het terrein wordt gecontroleerd op ongewenste activiteit. Ook is het mogelijk om controlerondes te doen op bepaalde tijden, zodat het terrein rondom meerdere bedrijven van dichtbij wordt gecontroleerd.

Nog meer beveiliging

Niet alleen voor de beveiliging en bewaking van industrieterreinen kun je JenS Security inschakelen. Ook voor het beveiligen van grote evenementen zoals festivals, feesten en beurzen ben je bij ons aan het goede adres. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben ervaring met het controleren van grote groepen mensen en het in goede banen leiden van evenementen. Alles wat je nodig hebt op het gebied van beveiliging vindt je dus bij JenS Security. Vul voor meer informatie het contactformulier in op onze website of bel voor advies met een van onze ervaren adviseurs.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen