Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Een goede beveiliging van bedrijven, hoe regel je dat?

Bedrijven beveiligen, daarbij komen veel aspecten aan bod. Alleen al omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is natuurlijk. Op het gebied van veiligheid stelt elk bedrijf dan ook andere eisen. Het is daarom verstandig om een professioneel beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wel is het belangrijk om voor jezelf op een rijtje te zetten welke aspecten van bedrijfsbeveiliging voor jou belangrijk zijn. Neem daarvoor de verschillende aspecten van de beveiliging van bedrijven door die in deze blog genoemd worden.

Om welk bedrijf gaat het?

Dat is de eerste vraag die gesteld moet worden als het gaat om beveiliging van bedrijven. Niet elk bedrijf is immers hetzelfde. Integendeel zelfs: elk bedrijf is anders, zeker op het gebied van veiligheid. Een winkel vraagt om andere beveiliging dan een pand van een groot bedrijf of overheidsinstelling. Zet dus voor jezelf op een rijtje om wat voor bedrijf het gaat en wat de belangrijkste vereisten zijn op het gebied van veiligheid.

Permanente, real-life beveiliging?

Een andere vraag die snel ten tafel komt als het gaat over beveiliging van bedrijven, is of permanente, real-time beveiliging noodzakelijk is. In andere woorden: moet het bedrijf zowel overdag als ’s nachts continu in de gaten worden gehouden? En is beveiliging met behulp van (live) videoregistratie voldoende of moet er continu een beveiliger of een team van beveiligers ter plaatse zijn?

Is bezoekersregistratie noodzakelijk?

Veel bedrijven en instellingen hebben baat bij een goede, accurate registratie van bezoekers. Een goede beveiliging van bedrijven begint bij het in kaart brengen van wie zich in het gebouw of op het terrein bevinden. Zo ben je er zeker van dat er geen ongewenste gasten aanwezig zijn. Bij het selecteren van de juiste beveiliging is het daarom belangrijk om te kijken naar de noodzaak van en de ervaring van de beveiligingsdienst met bezoekersregistratie.

Hulpverlening

Een ander onderdeel is hulpverlening, bijvoorbeeld EHBO of BHV. Is dit noodzakelijk, dan is het belangrijk om er zeker van te zijn dat de beveiliging hierover beschikt.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen