Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Winkelpand laten beveiligen

In de gemiddelde winkel zijn veel kostbare spullen te vinden. Denk hierbij aan geld, maar ook zeker aan kostbare verkoopwaar. Omdat er veel kostbare spullen in jouw winkel te vinden zijn, is jouw pand aantrekkelijk voor inbrekers. Wil je voorkomen dat er ingebroken wordt in jouw winkel en al jouw kostbaarheden meegenomen worden? Dan laat je het pand beveiligen door JenS Security. 

JenS Security: winkelpand beveiliging op maat

Wij vinden het belangrijk dat je jouw winkel kan beveiligen op de manier waarop je het pand het liefst wil laten controleren. Dit betekent dat je bij JenS Security zelf kiest hoe je door onze beveiligers geholpen wordt. Wij kunnen controleronden uitvoeren in jouw pand en in de omgeving van het pand, maar we kunnen ook enkel brand- en sluitronden uitvoeren. Vindt je het prettiger als onze bewakers jouw pand openen en sluiten, dan is dit ook mogelijk. 

Heb je een alarm in jouw pand en gaat het alarm af? Dan gaan onze beveiligers voor jou kijken. Wordt er een inbreker aangetroffen, dan wordt hier uiteraard adequaat op gereageerd. Vindt je het prettiger als er altijd een beveiliger aanwezig is, dan huur je ons in voor professionele manbewaking. In dit geval is er altijd iemand in of in de buurt van het pand om de boel in de gaten te houden. 

Winkelpand beveiliging: bescherm jezelf en jouw personeel

Door de beste beveiliging door te voeren in jouw winkel, bescherm je jezelf en jouw personeel. Een inbraak is namelijk niet alleen vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn. Heb je onze beveiligers rondlopen, dan hoef jij je nooit zorgen te maken om jouw veiligheid of de veiligheid van jouw werknemers in de winkel. Heb je vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen