Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Transportbeveiliging Drenthe

Heb je binnenkort een transport van waardevolle goederen te verrichten? Overweeg de transportbeveiliging in Drenthe van JenS Security! Wij hebben een team met professionele en goed opgeleide beveiligers voor jou klaarstaan, die jou helpen bij het veilig vervoeren van jouw transport. Dit kan bijvoorbeeld de inboedel van een winkel- of bedrijfspand zijn, die van een oude naar een nieuwe locatie vervoerd moet worden, of kunststukken die tussen verschillende musea worden vervoerd. Samen met jou zorgen we voor een veilig vervoer van deze goederen tussen het begin- en eindpunt van jouw transport! Zo maken we de kans op het verlies van of schade aan een deel van jouw vracht zo klein mogelijk. Niet voor niets is transportbeveiliging in Drenthe een van de belangrijkste vormen van beveiliging voor bedrijven

Het verloop van transportbeveiliging in Drenthe

Transportbeveiliging in Drenthe begint bij het beveiligen van jouw vracht bij het vertrekpunt van het transport. Vanaf het vertrek zal een surveillancewagen met een of twee van onze beveiligers met je meerijden, om tijdig en adequaat in te kunnen grijpen bij potentieel gevaarlijke situaties. Ook wanneer de chauffeur van het transport een rustpauze neemt over lange trajecten, zorgt JenS Security voor de beveiliging van jouw goederen. 

Al onze medewerkers hebben een opleiding afgerond en zijn in het bezit van een BHV-certificaat. Dit houdt in dat we je niet alleen van dienst kunnen zijn met passende beveiliging, maar je ook kunnen helpen met EHBO-behandelingen indien dit noodzakelijk is. 

Vrijblijvende kennismaking met JenS Security

JenS Security staat jou graag te woord, om je meer inzicht te geven in de beveiligingsmogelijkheden die wij in Drenthe bieden. Naast transportbeveiliging in Drenthe bieden we je bijvoorbeeld ook een winkelsurveillance, beveiliging op afstand en persoonsbeveiliging aan. Met welke vorm van beveiliging kan JenS Security je van dienst zijn in Drenthe of elders in Nederland? 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen