Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Transportbeveiliging

JenS Security is een professioneel beveiligingsbedrijf dat graag zorg draagt voor de veiligheid van jouw bedrijf. Onze gediplomeerde medewerkers zorgen voor uitstekende beveiliging, zonder dat jouw bedrijfsproces door storingen wordt onderbroken. Dit geldt ook wanneer het om beveiliging van jouw goederentransport gaat. Transportbeveiliging is een belangrijke sleutel binnen de beveiliging van jouw bedrijf wanneer je kostbare goederen hebt die van de ene naar de andere locatie vervoerd moeten worden. Door middel van transport beveiliging worden jouw goederen op meerdere punten goed in de gaten gehouden door de medewerkers van JenS Security.

Beveiliging onderweg

Bij het verhuizen van het ene bedrijfspand naar het andere, of bij het verplaatsen van kostbare stukken uit musea, is het belangrijk dat jouw goederen ook tijdens het transport veilig zijn. Daarom kun je JenS Security inschakelen voor transportbeveiliging. Tijdens het transport van belangrijke goederen rijdt er een surveillanceauto mee met beveiligers van JenS Security. In het geval dat er iets misgaat, kunnen zij snel en adequaat reageren op risicovolle situaties. Vanwege het hebben van de benodigde vakdiploma’s en interne trainingen die wij regelmatig binnen ons bedrijf organiseren, zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het vak. Daardoor weten zij precies hoe ze in een bepaalde situatie moeten handelen.
JenS Security ziet het als een kerntaak van een beveiliger om goed te kunnen handelen tijdens ongevallen. Daarom hebben al onze medewerkers naast de benodigde vakdiploma’s ook allemaal een BHV-certificaat. Een groot deel van onze medewerkers is tevens voorzien van een gespecialiseerde EHBO-training en de EHBO’ers evenals de BHV’ers zijn in het bezit van een reanimatiecertificaat. Op die manier kunnen zij jou tijdens ongevallen ter plaatse van dienst zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van beveiliging die JenS Security je aanbiedt? Dan kun je contact met ons opnemen via de telefoon of het contactformulier op de website. Onze gespecialiseerde adviseurs voorzien je graag van advies, zodat jouw bedrijf op de juiste en passende wijze beveiligd kan worden.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen