Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Sluitingsbegeleiding door een beveiliger

Het kan geen prettig gevoel zijn als je na een dag werken alleen moet afsluiten in de wetenschap dat er veel cash geld aanwezig is of andere waardevolle eigendommen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een horecaonderneming die op een speciale feestdag een topomzet heeft gedraaid. Dan is sluitingsbegeleiding door een beveiliger absoluut geen overbodige luxe. Zo zorg je ervoor dat je niet de hele dag voor niets heeft staan werken. Een sluitingsbeveiliger herkent gevaarlijke situaties op tijd en weet daar vervolgens adequaat naar te handelen. Dat geeft rust en zekerheid als je na een lange werkdag naar huis wilt.

Sluitingsbegeleiding voor een veilig gevoel

De beveiligingsmedewerkers van JenS Security worden allround opgeleid, waardoor ze na een dag bij de entree of na vele controlerondes ook samen met jou afsluiten. Zo krijgen criminelen geen enkele kans. Preventief handelen, voordat er later genezen moet worden. Dat is vooruitkijken met een visie. Criminelen weten precies waar kostbaarheden voor het grijpen liggen en maken een afweging of het voor hun een haalbaar doelwit is. Sluitingsbeveiliging door een beveiliger zorgt ervoor dat mensen met kwade bedoelingen het wel uit hun hoofd laten.

Gediplomeerde beveiligers

Alle beveiligers van JenS Security beschikken over de juiste papieren en diploma’s om naast beveiliging ook eerste hulp aan te bieden. Zo hebben zij allemaal een diploma EHBO/BHV. Daarnaast bieden wij regelmatig interne trainingen aan om al onze mensen up-to-date te houden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiligen. Zij komen op die manier nooit voor verrassingen te staan, ook niet bij sluitingsbeveiliging door een beveiliger. Doordat JenS Security een platte organisatie is, kunnen wij eenvoudig inspelen op jouw vraag en onze diensten op maat aanbieden. Samen een beveiligingsplan samenstellen waarbij alle mogelijke risico’s vooraf uiteen worden gezet? Dat kan ook bij ons! En natuurlijk voorzien wij jou van onze professionele adviezen. Bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem vrijblijvend contact met ons op.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen