Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Persoonsbeveiliger

Om verschillende redenen kun je kiezen voor een persoonsbeveiliger. Het kan noodzaak zijn door vervelende zaken als bedreiging of afpersing, maar ook voor een goede beveiliging tijdens drukke evenementen is persoonsbeveiliging een oplossing. Wat jouw reden ook is, als je kiest voor een persoonsbeveiliger, moet je deze persoon haast blind kunnen vertrouwen. Het inschakelen van een professioneel bedrijf als JenS Security is dan ook een logische keuze. Mensen die een publieke functie vervullen of bekendheid genieten, kunnen bijvoorbeeld veel baat hebben bij een goede persoonsbeveiliger. Moet jij je door een drukke mensenmassa begeven, dan kan deze persoon de ruimte bewaken en je snel en efficiënt door de menigte heen loodsen.

Een persoonsbeveiliger van JenS Security

Een goede beveiliging is heel veel waard. Dat geldt eigenlijk bij alle vormen van beveiliging, maar zeker als het gaat om persoonsbeveiliging, is dat van essentieel belang. Jouw eigen veiligheid staat immers op het spel. Daar mag natuurlijk geen enkel risico mee worden genomen. Een persoonsbeveiliger van JenS Security kan bogen op een goede opleiding en jarenlange ervaring, zodat je deze beveiliger zeker kunt vertrouwen. Ongeacht de situatie, ben je dus verzekerd van een goede, professionele persoonsbeveiliging door JenS.

Waarom zou je een persoonsbeveiliger inhuren?

De laatste jaren is de wereld waarin we leven er niet bepaald veiliger op geworden. Dat geldt voor alle mensen, maar zeker personen die bekendheid genieten moeten goed nadenken over het aspect veiligheid. In drukke situaties is een persoonsbeveiliger dan ook geen overbodige luxe, bijvoorbeeld om op tijd op de plaats van bestemming te kunnen komen. Ook worden mensen te allen tijde op veilige afstand gehouden.

Zaken als bedreiging en afpersing komen helaas ook steeds vaker voor, waardoor persoonsbeveiliging soms geen keuze, maar noodzaak is. Een kwalitatief goede en betrouwbare beveiliging van jouw persoon wordt gegarandeerd door JenS Security. Onze beveiligers zijn continu alert, maar grijpen alleen in op het juiste moment.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen