Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Persoonsbeveiliger

Bodyguard

De kans is groot dat de term “bodyguard” je meer zegt dan de term “persoonsbeveiliger”. Toch komt het beide op precies hetzelfde neer. Er zijn bepaalde personen die een groter risico lopen op gevaar. Dit zijn vaak belangrijke of beroemde mensen, zoals politici of popsterren. Een aanval op deze persoon van welke aard dan ook, wordt door een persoonsbeveiliger voorkomen op een doeltreffende manier. Met de benodigde mankracht en alle geoorloofde middelen, zorgen we ervoor dat je of jouw cliënt geen enkel risico loopt.

Wanneer een persoonsbeveiliger?

De toenemende dreigementen zijn er niet voor niets. Naast dat criminelen financiële motieven kunnen hebben, zijn ook terroristische groeperingen sterk in opmars. Van het bedrijfsleven tot aan de sportwereld, van het openbaar bestuur tot opinie leidende VIP’s. Mannen en vrouwen uit deze sectoren hebben veel baat bij een persoonsbeveiliger of meerdere persoonsbeveiligers. Maar ook als je last hebt van serieuze dreigementen en je niet tot bovenstaande groepen behoort, kun jij je veiliger voelen met een bodyguard naast je. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van psychisch zieke mensen in jouw omgeving, of verwikkeld raken in een ernstige ruzie met aantoonbaar bewijs voor het lopen van gevaar. Een persoonsbeveiliger zou in de meest ernstige gevallen zelfs verantwoordelijk kunnen zijn voor het redden van jouw leven. In de meeste gevallen wordt een persoonsbeveiliger geregeld in samenwerking met de politie, maar bij JenS Security kun je ook voor particuliere beveiligers terecht.

Daarom JenS Security

Elke persoonsbeveiliger die bij JenS Security in dienst is, heeft de benodigde certificaten. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je nog enkel risico loopt. Ons personeel is niet alleen representatief, maar ook uiterst bekwaam. Zo zijn zij stuk voor stuk in het bezit van zowel EHBO als BHV certificaten. Met JenS verkeer je nooit meer in gevaar, en sta je samen sterk.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen