Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Omvalbeveiliging

Beveiliging bij JenS Security gaat verder dan het bewaken van jouw bedrijfspand en de daarin aanwezige eigendommen. Ook jouw personeel moet veilig zijn. Daarom bieden wij naast de traditionele objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en transportbeveiliging ook zogenaamde omvalbeveiliging aan. Personeel staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Hoewel we er liever niet bij stilstaan, zijn arbeidsongevallen aan de orde van de dag. Om het risico op arbeidsongevallen zoveel mogelijk te kunnen beperken, bieden wij zogenaamde omvalbeveiliging, ook wel ‘man-down’-beveiliging genoemd. Maar wat houdt dat nu precies in, die man-down-beveiliging?

Directe hulp bij medische noodgevallen

Sommige van jouw werknemers moeten alleen op pad kunnen gaan. Dit moet uiteraard wel op een verantwoorde manier gebeuren. Speciaal voor deze medewerkers bieden wij een onmisbaar hulpmiddel: de omvalbeveiliging. In geval van flauwte, een beroerte of andere vorm van het verlies van bewustzijn, kan zo direct worden ingegrepen. Het systeem werkt als volgt: wanneer een persoon op de grond valt en te lang in deze positie blijft liggen, wordt er een alarmsignaal afgegeven. Een actieve mobiele telefoon registreert de val automatisch en stuurt direct een melding uit. De meldkamer ontvangt vervolgens het signaal, inclusief de locatie van de persoon. De benodigde hulp kan zo onmiddellijk worden ingeschakeld. 

Levensreddende mobiele telefoon       

Je zult begrijpen dat omvalbeveiliging alleen werkt, wanneer jouw medewerkers het benodigde apparaat ook daadwerkelijk bij zich dragen.
Veel controlesystemen maken gebruik van een extra apparaat of zender, maar dit is niet het geval bij de omvalbeveiliging van JenS. Een mobiele telefoon is namelijk het enige dat de medewerker nodig heeft om zich te voorzien van omvalbeveiliging. En die heeft men tegenwoordig toch standaard op zak. Het is dus niet meer nodig om extra apparaten mee te dragen. Het gebruiksgemak voor zowel jou als jouw werknemer is hierdoor erg groot en kan in dit geval van levensbelang zijn.

Wil je weten hoe je de veiligheid van jouw medewerkers eenvoudig kunt vergroten? Neem dan via het contactformulier op de website of telefonisch contact op met JenS Security!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen