Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Objectbeveiliging

Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een bedrijf of andere organisatie. Door een professionele partner op het gebied van beveiliging in te schakelen, zoals JenS Security, ben je verzekerd van een voortgang van de bedrijfsprocessen. Objectbeveiliging omvat verschillende beveiligings-, receptie- en portierdiensten. Wat er voor jou ook van belang is: op het gebied van objectbeveiliging is JenS jouw professionele en vakkundige partner.

Taken van objectbeveiliging

Er kunnen verschillende taken bij een objectbeveiliging van belang zijn. Geen enkele beveiligingstaak is wat dat betreft hetzelfde. Samen met JenS Security breng je in kaart welke diensten en taken er voor jou van belang zijn. De volgende onderdelen behoren onder andere tot het dienstenpakket dat JenS in het kader van objectbeveiliging voor je kan verzorgen:

  • Receptiedienst en bezoekersregistratie. Veel bedrijven en organisaties werken met een receptie en bezoekersregistratie om de veiligheid te verhogen. Als bedrijf of instelling wil je graag zeker weten dat ongewenste gasten buiten de deur worden gehouden. Een accurate bezoekersregistratie draagt daar zeker aan bij. Vanzelfsprekend weten de beveiligers van JenS Security een goede beveiliging te combineren met een vriendelijke ontvangst, die past bij het bedrijf of de instelling.
  • EHBO en BHV behoren vaak tot het belangrijkste takenpakket van een goede beveiliger. Bij objectbeveiliging kan hulpverlening bij (bedrijfs)ongevallen van groot belang zijn. Alle beveiligers van JenS zijn op dit gebied goed geschoold en worden regelmatig op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen, zodat een goede hulpverlening is verzekerd. Ook kunnen onze beveiligers in geval van nood reanimatie toepassen. Ben je op zoek naar gecertificeerde EHBO’ers of BHV’ers, dan ben je bij JenS Security dus aan het juiste adres.
  • Het uitvoeren van controlerondes kan bij objectbeveiliging een belangrijke taak zijn. Op de door jou gewenste tijden wordt een controleronde uitgevoerd, zodat een constante en goede objectbeveiliging verzekerd is.
sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen