Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Objectbeveiliging

Elke situatie vraagt om een eigen aanpak, om wat voor beveiliging het ook gaat. In het geval van objectbeveiliging, kan het overal om gaan. Zo kan het gaan om een kluis, om een grote lading waarde transport, om opslag van een kunstobject, antiek, juwelen en ga zo maar door. Alles wat je beveiligd wilt hebben, kan baat hebben bij objectbeveiliging. Dit gebeurt aan de hand van beveiligingsdiensten zoals receptiediensten en portierdiensten. Regelmatig worden er controle rondes verricht, waarbij onregelmatigheden kunnen worden gesignaleerd. Ook worden de vitale ruimtes gecontroleerd. Alles wat mogelijk schade aan kan richten of waar ook maar op enige manier uit blijkt dat het invloed zou kunnen hebben op de staat van het object, wordt op tijd in de kiem gesmoord. Ben je benieuwd of objectbeveiliging door JenS Security voor jou geregeld kan worden? Lees dan snel verder.

Hoe beveiligen wij objecten?

Je wilt zonder twijfel weten wie zich in de omgeving van jouw te beveiligen object begeeft. Indien er in dit geval calamiteiten plaatsvinden die voor problemen zorgen, kunnen deze snel worden ondervangen. Gezonde veiligheid, op een prettige manier gewaarborgd door onze representatieve en bekwame beveiligers. Zij beschikken over EHBO en BHV certificaten en voldoen daarmee aan alle gestelde eisen. Controles worden te allen tijde op de gewenste tijden uitgevoerd. Ook brandwachten kunnen tot de mogelijkheden behoren. Adequate en snelle reacties, in geval van nood. Met de objectbeveiliging van JenS Security zeg je hier volmondig ja op. 

Over JenS Security

Wij zijn een professioneel beveiligingsbedrijf dat graag zorgt draagt voor veiligheid op alle aspecten. Voor objectbeveiliging ben je bij ons dus aan het juiste adres, maar onze dienstengaan verder dan dat alleen. Wij kunnen ook de veiligheid op jouw evenement of beurs waarborgen. Effectiviteit staat bij ons in alle gevallen hoog in het vaandel, zodat je jouw (bedrijfs)processen zonder storingen voort kunt zetten.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen