Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Lid van de VEB

JenS Security is lid van de VEB, de Vereniging voor Erkende Beveiligingsbedrijven. De VEB is een brancheorganisatie waarbij beveiligingsbedrijven vanuit heel Nederland met het Keurmerk Beveiliging zijn aangesloten. De VEB is met ruim 550 leden een belangrijke partner binnen de beveiligingsbranche in Nederland. Zij behartigen de belangen van leden en aangesloten organisaties.

Visie en doel

De visie van de VEB is dat veiligheid optimaal gerealiseerd wordt door betrouwbare beveiligingsbedrijven die maatregelen met elkaar afstemmen. Hierdoor realiseren deze bedrijven met elkaar de beste beveiligingsoplossingen. De missie van de VEB is het optimaal waarborgen van de veiligheid in Nederland. Deze visie komt overeen met de visie van JenS Security. Wij vinden het belangrijk dat jouw bedrijf of organisatie op alle punten zo goed mogelijk wordt beveiligd. Wij houden ons bezig met beveiliging in de breedste zin van het woord. De professionele beveiligers van JenS Security hebben ruime ervaring in verschillende specialisaties, waardoor zij breed en flexibel inzetbaar zijn. Dit merk je aan de vele diensten waarvoor je JenS Security kunt inschakelen.

Beveiliging op elk gebied

Bij JenS Security kun je terecht voor verschillende beveiligingsdiensten. Onze beveiligers kun je inhuren voor objectbewaking waarbij zij ervoor zorgen dat procedures worden gehandhaafd of zelfs verbeterd. Daarnaast zijn onze medewerkers in te zetten voor werkzaamheden als receptiediensten, bezoekersregistratie, brandwacht en controlerondes. Ook kunnen wij zorgen voor mobiele surveillance, waarbij getrainde beveiligers jouw pand of terrein vanuit een speciale surveillanceauto controleren. Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor collectieve beveiliging. De beveiliging van meerdere bedrijven en panden op hetzelfde terrein wordt dan uitgevoerd door één bedrijf. Ook collectieve beveiliging behoort tot de vele mogelijkheden van JenS Security.
Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van veiligheid en beveiliging? Neem dan contact met ons op via de website of bel met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Wij voorzien je graag van passend advies en beveiliging op maat.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen