Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Partner beveiliging

Bij JenS Security leveren wij niets anders dan topkwaliteit. Als betrouwbare partner leveren wij beveiliging op maat. Er zijn weinig branches waarin vertrouwen en betrouwbaarheid van groter belang zijn, dan in de beveiligingsbranche. JenS Security heeft zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare en loyale partner, zowel voor de lange als de korte termijn. De beveiliging die je wenst, is daarom bij ons altijd in goede handen.

Veelzijdig, loyaal en flexibel

De kern van ons bedrijf wordt gevormd door onze zeer professionele en betrouwbare medewerkers. Door de jaren heen hebben zij ervaring opgedaan in zo’n beetje elk denkbaar gebied binnen de beveiligingsbranche. Voor een goede samenwerking zijn loyaliteit en flexibiliteit onze toverwoorden. Daarnaast houdt de ontwikkeling en scholing van ons personeel niet op nadat ze klaar zijn met hun opleiding. Extensieve trainingen, regelmatige bijscholingen en up-to-date cursussen zorgen ervoor dat onze werknemers altijd weten wat er speelt in de moderne en constant veranderende wereld van de beveiliging. Omdat wij de ontwikkelingen in de branche op de voet volgen, zijn onze diensten altijd perfect afgesteld op jouw behoeftes. Tevens beschikt ons personeel ook over EHBO en BHV diploma’s. Op deze manier kunnen zij in situaties die directe zorg vereisen, altijd adequaat optreden.

De juiste partner in beveiliging

Onze allround inzetbaarheid zorgt ervoor dat JenS Security altijd de geschikte beveiliging en eventuele zorg kan bieden. Deze hoogwaardige beveiliging en adequate aanpak bieden wij al jaren. Dit maakt ons, samen met onze betrouwbaarheid en loyaliteit, een uiterst goede partner in de beveiliging. Ben je op zoek naar een loyale beveiligingspartner voor de lange of korte termijn? Bezoek dan snel onze website en ontdek wat JenS Security jou allemaal te bieden heeft.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen