Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

JenS Security mobiele surveillance

Wil je jouw bedrijf goed in de gaten laten houden, zodat er snel gehandeld kan worden als er sprake is van een bedreiging? Dan investeer je in de professionele surveillance door de beveiligers van JenS Security. Wij houden jouw bedrijf of bedrijfsterrein niet alleen in de gaten tijdens werktijden, maar ook als jouw bedrijf gesloten is.

Mobiele surveillance en professionele alarmopvolging

JenS Security kan ieder bedrijfspand en ieder bedrijfsterrein in de gaten houden door middel van mobiele surveillance. Ook kun je gebruik maken van onze professionele alarmopvolging. Gaat het alarm van jouw bedrijf af, dan komen wij in actie. Wij handelen de melding gepast af, eventueel door de hulpdiensten te bellen. Kun je zelf niet altijd reageren op het alarm van jouw bedrijf of vindt je dit simpelweg niet prettig? Dan staat JenS Security voor jou klaar.

De beste surveillance: voor alle soorten bedrijven

Wij kunnen alle soorten bedrijfspanden en bedrijfsterreinen in de gaten houden. Je kunt jouw kantoorpand door onze beveiligers laten controleren, maar ook complete bedrijfsterreinen met meerdere bedrijven kunnen wij in de gaten houden. Ook zijn wij gespecialiseerd in winkelsurveillance, ofwel het in de gaten houden van jouw winkel, meerdere winkels of een compleet winkelcentrum.

JenS Security: jouw ervaren beveiligingsexpert

JenS Security heeft al jaren ervaring in het vak en kan de beste dienstverlening bieden. Wij zijn actief in de provincies Drenthe, Overijssel en Groningen. Er zijn vier vestigingen van ons beveiligingsbedrijf, namelijk in Emmen, Hoogeveen, Assen en Coevorden. We beveiligen onder andere in Stadskanaal, Meppel, Beilen, Assen, Hardenberg, Veendam, Odoorn, Gieten, Midden Drenthe en Borger. 

Meer weten over onze werkwijze, onze beveiligers of ons werkgebied? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen