Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Inbraakbeveiliging huis

Het is misschien wel de nachtmerrie van iedereen die een weekendje weg gaat of voor meerdere weken het huis onbeheerd achterlaat: een inbraak. Niets is zo vreselijk als volledig uitgerust thuiskomen en ontdekken dat de helft van jouw inboedel weg is. Dit is echter heel erg simpel te voorkomen door een goede en professionele inbraakbeveiliging voor jouw huis. Aan de hand van geavanceerde apparatuur kunnen dieven op afstand worden gehouden. Daarnaast kunnen ook getrainde beveiligers je een gevoel van veiligheid geven en dieven afschrikken. JenS Security biedt al deze mogelijkheden en zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel jouw huis kunt verlaten.

Inbraakbeveiliging voor jouw huis op alle mogelijke manieren

Op welke manieren trachten wij jouw huis inbraakproof te maken? Enerzijds gebeurt dit aan de hand van geavanceerde apparatuur. Denk hierbij aan speciale camera’s, die jouw huis 24/7 in de gaten houden zonder direct op te vallen voor het menselijk oog, en geavanceerde alarmsystemen met alarmopvolging die niet alleen dieven afschrikken, maar ook zorgen voor het snel ter plekke zijn van versterking om inbrekers in de kraag te vatten. Naast het geavanceerde materiaal voor de inbraakbeveiliging van jouw huis, zorgen wij ook voor getrainde beveiligers. Onze bewakers zijn fit en worden getraind door JenS Security zelf en beschikken daarnaast over de juiste diploma’s, zoals EHBO/BHV.

Een hoge kwaliteitsgarantie

JenS Security bouwt op jarenlange ervaring met inbraakbeveiliging van zowel jouw huis, als bedrijven, winkelpanden en andere instellingen. Door de combinatie van zelfgetrainde, gediplomeerde beveiligers en high-tech beveiligingstools, wordt de kans dat inbrekers jouw huis uitkiezen tijdens een vakantie of bezoek tijdens de feestdagen zeer klein. Mocht je behoefte hebben aan een dergelijke veiligheidsgarantie of mocht je benieuwd zijn naar verdere opties en diensten die JenS Security je kan bieden, neem dan contact op met ons. Wil je rustig in jouw eigen tijd de mogelijkheden bekijken, bezoek dan gerust onze website. Wij stellen jouw veiligheid voorop.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen