Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

JenS Security evenementenbeveiliging

Organiseer je een groot evenement en wil je zeker weten dat jouw evenement helemaal veilig is? Dan schakel je JenS Security in om de veiligheid van jouw evenementbezoekers én medewerkers te beschermen. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij precies hoe wij jouw evenement het beste kunnen beveiligen. 

De vele mogelijkheden van onze evenementenbeveiliging

JenS Security biedt geen standaard beveiligingspakket aan, maar beveiligt ieder evenement op een andere manier. Je kiest zelf op welke manier je jouw evenement wil beveiligen, uiteraard wel met het professionele advies van JenS Security. Zo kunnen wij evenementenbeveiligers het terrein op sturen, maar is het ook mogelijk gebruik te maken van hondenbewaking of cameratoezicht te houden. En vindt je het prettig bepaalde noodscenario’s voor jouw event uit te denken, zodat je op alles voorbereid bent? Dan is dit ook zeker mogelijk.

Een beveiligingsplan op laten stellen voor jouw event

Om jouw evenement optimaal te beveiligen, stellen wij een beveiligingsplan op voor het event. In dit plan kun je precies lezen hoe jouw evenement beveiligd wordt, maar ook wat er moet gebeuren in geval van nood. Met een veiligheidsplan van JenS Security heb je niet alleen de beste beveiliging op jouw evenement, maar ben je bovendien op alles voorbereid.

Professioneel veiligheidsadvies van JenS Security

Het is ook mogelijk enkel veiligheidsadvies in te winnen bij JenS Security. In dit geval maak je geen gebruik van onze beveiligingsdiensten op locatie, maar laat je jezelf simpelweg adviseren over de beste beveiliging voor jouw evenement. 

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Dan kun je contact met ons opnemen. Ook als je een afspraak wil maken met JenS Security, staan wij voor jou klaar. Wij ontmoeten je graag om de beveiliging van jouw evenement te bespreken.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen