Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Evenementenbeveiliging JenS Security

Organiseer je een evenement en wil je zeker weten dat jouw event honderd procent veilig is? Dan schakel je een beveiligingspartner in voor professionele evenementenbeveiliging.Door een beveiligingspartner in te schakelen, weet je zeker dat jouw event helemaal veilig is, zowel voor de bezoekers als voor de organisatie van het evenement. 

JenS Security: de beste beveiliging voor jouw evenement

JenS Security is jouw professionele, betrouwbare en ervaren beveiligingspartner. Je kunt ons inschakelen voor het beveiligen van jouw woning of bedrijfspand, maar wij kunnen jouw event ook beveiligen. Investeer je in onze dienstverlening, dan krijg je de beste beveiliging voor jouw evenement.

Professionele beveiliging op maat

Ieder evenement is anders en daarom heeft ieder event andere veiligheidsmaatregelen nodig. Wij stellen de veiligheidsmaatregelen van jouw event op in een beveiligingsplan op maat. In dit plan kun je meer lezen over de evenementenbeveiligers die het terrein van jouw evenement bewaken, maar ook over de noodscenario’s voor jouw evenement, eventuele hondenbewaking, crowd-monitoring, cameratoezicht en ga zo maar door. Je kiest zelf op welke manier jouw evenement beveiligd moet worden, maar wij helpen jou uiteraard wel de juiste keuzes te maken. 

Compleet veiligheidsadvies van JenS Security

Wij kunnen een compleet beveiligingsplan voor jou opstellen, maar het is ook mogelijk enkel veiligheidsadvies te ontvangen van JenS Security. In dit geval voeren wij ons eigen plan niet uit, maar krijg je advies over de beste beveiliging voor jouw evenement. Je kiest helemaal zelf wat je met dit advies doet.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je een afspraak wil maken met JenS Security om de beveiliging van jouw evenement te bespreken, kun je contact met ons opnemen. Wij ontmoeten jou graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen