Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Winkelsurveillance

Een dagje winkelen is uiteraard voor velen een aangenaam tijdverdrijf. Spijtig genoeg is niet iedereen met goede voornemens in de stad. Winkeldiefstal komt steeds vaker voor en is – zeker op drukke dagen – niet altijd te detecteren. Als winkelhouder of werknemer is het lastig om alles met eigen ogen in de gaten te houden en jouw winkel optimaal te beveiligen. Lang niet alles kan in de gaten gehouden worden. Winkelsurveillance zorgt ervoor dat winkeldieven op tijd worden gepakt, maar biedt nog meer. Zo zorgt goede winkelbeveiliging ook voor een preventieve werking. JenS Security levert professionele winkelsurveillance voor jouw winkel.

Jouw winkel beveiligen

Warenhuizen en winkelcentra zijn een makkelijke prooi voor winkeldieven. Zeker wanneer het drukker is, is het niet mogelijk om continu zelf toezicht te houden. Winkelsurveillance zorgt voor een stukje veiligheid en biedt mensen een goede winkelbeleving. Zakkenrollen, winkeldiefstal en andere ongewenste activiteiten worden tijdig gedetecteerd. Je kunt bij JenS Security terecht voor professionele winkelbeveiliging voor jouw winkel. Is jouw winkel gevestigd in een winkelcentrum, dan kun je ook kiezen voor gezamenlijke winkelsurveillance. Middels een gemotoriseerd voertuig of fiets wordt er continu een oogje in het zeil gehouden in en rondom winkelcentra. Verdachte personen en voertuigen zullen niet snel toeslaan wanneer goede beveiliging is ingeroepen.

Winkelbeveiliging van JenS Security

Winkelsurveillance is een vak apart. Traditionele winkeldieven hebben zich omgetoverd tot onopvallende types, waardoor het moeilijk is hen tijdig te detecteren. Het is lastig te bepalen wanneer iemand toeslaat. Je hebt ook niet altijd de tijd om continu al jouw bezoekers in de gaten te houden zonder in te boeten op jouw verkooptechnieken. De beveiligers van JenS Security beschikken over jarenlange ervaring en hebben tevens een goede opleiding genoten.

Kiezen voor winkelsurveillance door JenS Security, betekent kiezen voor gemak, optimale veiligheid en een plezierige winkelbeleving voor jouw klanten.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen