Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Crowd Management

Crowd management is de planning die voorafgaat aan alle aspecten die crowd control met zich meebrengt. Het is een onderdeel van de voorbereiding van grote, publieke evenementen. Crowd management richt zich op het in goede banen leiden van mensenmassa’s en –stromen, zodat hinder zoveel mogelijk wordt voorkomen. Ben je organisator van een groot evenement of organiseert jouw bedrijf een evenement waarbij crowd management van belang is? Dan is het belangrijk om mensen in te schakelen die precies weten hoe zoiets in zijn werk gaat. Je bent voor alles dat met crowd management te maken heeft, bij JenS Security aan het juiste adres!

Projectplan

Bij het organiseren van een groot evenement, is het belangrijk dat alles veilig en in goede banen verloopt. Daarbij hoort voorafgaand een goede en strakke planning, zodat iedereen op de dag van het evenement precies weet wat hij of zij moet doen. Wanneer je kiest voor crowd control door JenS Security, dan kun je ervan uitgaan dat wij onze beveiliging aanpassen aan jouw eisen en wensen. Daarom inventariseren wij vooraf de wensen en behoeften in overleg met jou. Aan de hand daarvan wordt een beveiligings- en projectplan opgesteld, zodat de veiligheid van jouw evenement van A tot Z kan worden verzorgd.

Volledig verzorgd

Niet alleen voor crowd management en crowd control kun je JenS Security inschakelen. Ook voor minder grote evenementen kun je bij ons terecht. Wij leveren complete beveiliging op maat, waarbij jouw evenement van begin tot eind volledig wordt beveiligd. Hierbij kun je denken aan de ingangscontrole, toezicht houden op het terrein en het uitvoeren van controlerondes. Ook recreatiebeveiliging is onderdeel van de diensten van JenS Security. Door de vele mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, kunnen wij elk evenement en bedrijf voorzien van passende beveiliging. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen