Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Interne rondes

Niet alleen externe, maar ook interne factoren kunnen de risico’s van schade aan of diefstal van jouw bezittingen verhogen. JenS Security maakt daarom naast externe rondes indien gewenst ook interne rondes door jouw objecten om de veiligheid nauwkeurig te kunnen inspecteren. Of het nu gaat om een opslag voor antieke spullen, een expositieruimte of museum; dankzij onze expertise op het gebied van beveiliging, zullen risico’s tot het minimum beperkt worden. Uiteraard gaan de vakmensen van JenS Security uiterst zorgvuldig te werk. Zo beginnen zij altijd met een risicoanalyse en handelen ze niet alleen wanneer er een beveiligingsprobleem is, maar ook preventief.

Risico’s in kaart brengen

Interne factoren kunnen het dieven gemakkelijk maken om jouw kostbare bezittingen weg te halen. Hierbij kun je denken aan niet werkende alarmsystemen, maar ook aan voor de hand liggende vluchtroutes. Hoe je het ook wendt of keert, het zijn risicovolle factoren. Maar niet alleen zaken als vluchtroutes en alarmsystemen kunnen een risico vormen. Ook de brandveiligheid van jouw object is van belang. Heb je bijvoorbeeld brandvertragende middelen in het pand? Hangen de rookmelders op de juiste plaats en zijn ze nog werkzaam? Een ervaren beveiliger van JenS Security bekijkt de situatie ter plaatse en oordeelt of er brandgevaarlijke of risicovolle situaties zijn.

Preventief handelen

Een interne ronde is bij JenS Security heel gemakkelijk in te plannen. Vanzelfsprekend kun je de frequentie en tijden van deze rondes zelf bepalen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Je bepaalt zelf wanneer je controlerondes wilt inplannen, en wij doen de rest. Wij voorzien je uiteraard ook van professioneel advies over het te beveiligen object. Zo kun je, indien nodig, preventief handelen en met een gerust hart de betreffende ruimte verlaten. Wil je jouw objecten ook optimaal laten beveiligen, informeer dan bij JenS Security naar de mogelijkheden!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen