Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Warmtebeeldcamera

Een warmtebeeldcamera is een camera waarbij het centrale element, de detector, gevoelig is voor infrarode straling. Infrarode (IR) straling wordt uitgezonden door elk object dat een temperatuur boven het absolute nulpunt heeft. IR-straling is niet zichtbaar voor mensen, maar een warmtebeeldcamera kan deze straling detecteren en registreren. Die wordt vervolgens omgezet in een thermisch beeld dat zichtbaar is voor het menselijk oog. Warmtebeeldcamera’s zijn vaak een belangrijk onderdeel van de beveiliging van een pand of bedrijf. Deze camera’s kunnen namelijk ook in het donker uitstekend detecteren of er iets aan de hand is. Wanneer je kiest voor camerabewaking van JenS Security, wordt jouw bedrijf of pand door middel van de modernste cameratechnieken 24 uur per dag en zeven dagen per week in de gaten gehouden.

Videoregistratiekamer

Hoe werkt de camerabewaking van JenS Security? Door een gecertificeerd bedrijf kun je beveiligingscamera’s laten installeren in en rondom jouw pand. Dit systeem wordt dan aangesloten op de videoregistratiekamer van JenS Security, waarin vanaf een afstand jouw pand met moderne technieken in de gaten wordt gehouden. Als een warmtebeeldcamera ongewenste bezoekers detecteert, kunnen wij landelijke hulpdiensten en lokale veiligheidsbeambten inschakelen en activeren. Daarnaast biedt ons systeem de mogelijkheid om ongewenste bezoekers op te roepen tot het verlaten van de locatie. Op die manier krijgen inbrekers niet de kans om tot een operatie te komen, waardoor vervolgschade tot een minimum wordt beperkt.

Dag en nacht beveiliging

Met de videobewaking van JenS Security met warmtebeeldcamera’s en andere moderne technieken wordt jouw bedrijf dag en nacht goed beveiligd. Maar ook ter plaatse kunnen wij je op verschillende niveaus van dienst zijn, bijvoorbeeld met beveiliging aan de deur of receptiediensten. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van JenS Security op het gebied van complete beveiliging, neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van het beste advies.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen