Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Thermische en thermometrische camera’s

Alle objecten met een temperatuur boven het absolute nulpunt geven thermische straling af. Deze straling, die onzichtbaar is voor het menselijk oog, kan gedetecteerd worden door een thermische sensor. Dit geeft unieke mogelijkheden voor inbraak- en branddetectie.

THERMISCHE CAMERA

Thermische camera’s geven een beeld weer op basis van temperatuurverschillen. Deze camera’s zijn uitermate geschikt voor het detecteren van bewegende personen en voertuigen. In tegenstelling tot normale camera’s zijn thermische camera’s nauwelijks gevoelig voor weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en mist. Omdat ze niet afhankelijk zijn van licht, is het beeld overdag en ‘s nachts gelijk. Met geavanceerde analysesoftware in de camera kan onderscheid gemaakt worden tussen personen en voertuigen. Door de camera op locatie te kalibreren ‘weet’ deze de grootte van objecten. Zo kunnen nodeloze alarmen tot een minimum worden beperkt.

Toepassing

Thermische camera’s zijn bij uitstek geschikt voor het detecteren van indringers op buitenterreinen. Het detectiebereik per camera is groot en de tref­zekerheid heel hoog.

THERMOMETRISCHE CAMERA (voorkom brand)

Thermometrische camera’s bieden dezelfde mogelijkheden als de thermische camera. Echter zijn deze camera’s in staat om nauwkeurig (+/- 2°C) temperaturen te meten tussen -20° en 550°C. Bij het bereiken van een instelbare temperatuur zal de camera een melding genereren. Er kunnen meerdere punten of vlakken in het beeld worden gedefinieerd. Voor ieder punt of vlak kan een grenswaarde voor de temperatuur worden ingesteld. Boven (of onder) deze grens zal de camera een melding geven.

Toepassing

Thermometrische camera’s kunnen overal worden ingezet voor vroegtijdige branddetectie waar traditionele systemen niet mogelijk zijn. Hierbij valt te denken aan het bewaken van machines, elektrische installaties, pluim- en melkveebedrijven, grote hoeveelheden organisch materiaal of afval (broei) of in vervuilde omgevingen (stof).

TOEZICHTCENTRALE

Door de camera’s te koppelen aan een toezichtcentrale kunnen objecten 24/7 worden bewaakt. Zodra de camera een melding genereert, vindt er onmiddellijk visuele controle plaats door een operator. Afhankelijk van zijn bevindingen kan passende actie worden ondernomen. Dit levert kostbare tijdswinst op waarbij in de meeste gevallen ernstige schade kan worden voorkomen.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen