Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Camerabewaking

Camerabeveiliging blijft zich jaarlijks ontwikkelen en is een moderne optie om via videoregistratie de veiligheid van jouw bedrijf of pand te kunnen waarborgen. Wij van JenS Security vinden het belangrijk dat wij met camerabewaking al in het voortraject actief kunnen zijn, voordat er wordt ingebroken en/of vernielingen worden aangericht. Dit is alleen realiseerbaar wanneer er beveiliging op maat wordt geleverd en camerasystemen worden toepast die hiervoor zijn uitgerust. Bij JenS Security kun je hierover vrijblijvende informatie ontvangen. Tevens kun je op aanvraag een vrijblijvende demonstratie krijgen van dit camerasysteem op jouw locatie. De camera’s worden gekoppeld aan onze videoregistratiekamer in Emmen. In onze videoregistratiekamer hebben wij de mogelijkheid om jouw pand of terrein op afstand volledig in de gaten te houden. Zo is er dag en nacht (24 uur per dag, elke dag van de week) controle over jouw werkomgeving.

Beveiliging op maat met camerabewaking, hoe werkt het?

Vanaf een afstand wordt jouw pand met de modernste cameratechnieken in de gaten gehouden. Wanneer één van de draadloze buitendetectoren ongewenste bezoekers detecteert, ontvangt de centralist van de videoregistratiekamer hiervan een melding. De PTZ camera, met een infraroodbereik van 120 meter en 360 graden bestuurbaar, richt zijn lens automatisch op het gebied van waar de detectie vandaan komt. De centralist ziet in één oogopslag wat er aan de hand is en zal aan de hand hiervan direct landelijke hulpdiensten en lokale veiligheidsbeambten inschakelen. Bovendien biedt ons systeem de mogelijkheid om ongewenste bezoekers (die op de camera worden waargenomen) via een 50 watt luidspreker op te roepen tot het verlaten van de locatie. Hierdoor zal ongewenst bezoek niet of nauwelijks tot een door hen gewilde operatie komen. De vervolgschade zal dan ook tot een minimum worden beperkt doordat we direct kunnen handelen. Dit noemen wij vooraf proactief zijn.

Flexibiliteit

JenS Security kent een platte organisatiestructuur, waardoor snel en flexibel handelen mogelijk wordt gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat flexibiliteit binnen onze dienstverlening een vereiste is, waardoor we snel en adequaat aan jouw vraag kunnen voldoen. Bovendien worden onze beveiligers op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen in de markt, en worden zij door diverse trainingen scherp gehouden. Hierdoor kunnen onze medewerkers je kwaliteit en beveiliging op maat leveren.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen