Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Bewaking slagboom portier

De ingang van jouw bedrijf is vaak kwetsbaar en dient dan ook voorzien te zijn van goede beveiliging. Middels de ingang komen klanten en bezoekers binnen en zijn er dan ook talloze mogelijkheden voor verdachte omstandigheden. Veel bedrijven werken met een hek of slagboom en zijn zo in staat om de komst van bezoekers en klanten te reguleren. Je ziet in een oogwenk wie er binnenkomt en welke mensen je in huis haalt. Wil je zo efficiënt mogelijk jouw bezoek reguleren, dan kun je bij JenS Security terecht voor bewaking van een slagboom met portier.

Altijd goed zicht op jouw bezoekers

Klanten en bezoekers komen vaak middels slagbomen binnen. Om ervoor te zorgen dat je altijd goed zicht hebt in wie er binnenkomt, is het mogelijk een portier in te huren die de bewaking van slagbomen regelt. Ongewenste bezoekers zullen zich voortaan eerst moeten legitimeren, voordat de poort open wordt gedaan. Onze portiers houden controle over de toegang van personeel en bezoekers en bedienen de hekken en slagbomen. Ook kan er met behulp van camera’s gekeken worden wie zich op het terrein bevindt. JenS Security levert bewaking van een slagboom met portier 24 uur per dag. Je kunt onze bewakers dan ook dag en nacht inzetten, ook als er niemand in het pand aanwezig is.

Breed inzetbaar

Bewaking van een slagboom met portier is niet enkel handig wanneer je iemand nodig hebt voor het openen van slagbomen en hekken bij jouw bedrijf, het kan ook een uitkomst zijn voor wanneer je een groot evenement of speciale bijeenkomst organiseert. Middels moderne communicatieapparatuur kan continu beveiliging worden geregeld bij jouw slagbomen. Zo gaat de poort enkel open voor wie daar bevoegd voor is en voorkom je dat ongewenste bezoekers het terrein opkomen. Kies voor een plan van aanpak, optimale veiligheid en vak personeel en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen