Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Een bewaker inhuren: hoe, wat en waarom?

Veiligheid is voor iedereen het hoogste goed. Zowel particuliere huizenbezitters als bedrijfseigenaren en evenementenorganisaties hebben baat bij een goede beveiliging. Inbraak, (winkel)diefstal en de veiligheid in een pand, op een terrein of tijdens een evenement: een bewaker inhuren kan in al deze gevallen een prima oplossing zijn. Wat doet een bewaker eigenlijk precies? En hoe kun je een goede bewaker inhuren?

Waarom?

Waarom je een bewaker inhuurt, kan verschillende redenen hebben. Wel gaat het altijd om het vergroten of waarborgen van de veiligheid. Er zijn veel partijen die ervoor kunnen kiezen om een bewaker in te huren. Denk bijvoorbeeld eens aan warenhuizen en winkelcentra, bedrijfs- en kantoorcomplexen en overheidsinstellingen. Een bewaker houdt een oogje in het zeil, zodat de ondernemers hun focus op de corebusiness van het bedrijf kunnen houden.

Een bewaker: wat doet die eigenlijk?

De kerntaak van een bewaker klinkt heel eenvoudig: zorgen voor een veilige omgeving door waakzaam te zijn. Het uitvoeren van deze functie vergt echter de nodige kennis en ervaring. Een goede opleiding en ervaring in het vakgebied zijn dan ook een meerwaarde. Een bewaker kan verschillende taken op zich nemen en moet over het algemeen breed inzetbaar zijn. Persoonsbeveiliging is bijvoorbeeld een heel andere discipline dan een receptiedienst (met of zonder bezoekersregistratie). Ook het uitvoeren van surveillances behoort tot het takenpakket van een bewaker. Tot slot moet een bewaker ook kunnen handelen als er zich een (bedrijfs)ongeval voordoet. Een EHBO- of BHV-diploma is dan ook een vereiste.

Een bewaker inhuren, hoe doe ik dat?

Om wat voor reden je er ook voor kiest om een bewaker in te huren, integriteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid zijn heel belangrijk. Je moet de bewaker immers blind kunnen vertrouwen. Om die reden is het belangrijk om met een betrouwbare en ervaren partij in de branche in zee te gaan. Het wordt daarom aangeraden om te kiezen voor een erkend beveiligingsbedrijf dat haar sporen al wel heeft verdiend.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen