Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Bewaker

Er zijn veel bedrijven die een bewaker in willen huren. Denk bijvoorbeeld eens aan warenhuizen en winkelcentra, andere winkels, parkeergarages, kantoorcomplexen en overheidsinstellingen. Als ondernemer kun je er zeker baat bij hebben om een bewaker in te huren. Het biedt een stukje veiligheid aan de mensen in het gebouw. Bovendien heeft de aanwezigheid van een bewaker een preventieve werking. Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat een goed opgeleide bewaker kan leveren? Kies dan voor JenS Security! Het hoofdkantoor is gevestigd in Emmen.

Wat doet een bewaker?

Het antwoord op deze vraag lijkt heel simpel: bewaken! Maar zo simpel als dat het lijkt, is het niet. De beveiliging van jouw gebouw of object is namelijk van het grootste belang. De bewaking moet immers wel waterdicht zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor objectbewaking of voor de aanwezigheid van een bewaker in jouw kantorencomplex. Door bezoekersregistratie weet je precies wie er zich in het pand bevinden. De bewaker van JenS Security kan dit alles voor jou verzorgen.

Ongeacht de plaats, het tijdstip of de situatie, moet de bewaker in staat zijn een veilige omgeving te bieden. Daarvoor is de werknemer ook goed opgeleid en getraind. Door middel van interne trainingen houdt JenS Security het niveau van haar werknemers op peil. Daarnaast beschikt een bewaker, die in dienst is van ons bedrijf, altijd over een EHBO- en BHV-diploma. Dat is wel zo veilig!

Waarom JenS Security?

Wil je een bewaker inhuren, kies dan voor JenS Security.
Waarom?
Omdat dit bedrijf zich de afgelopen jaren heeft bewezen als bewakingsspecialist in de regio Emmen, Hoogeveen, Assen en Coevorden.

JenS Security levert vakkundige bewakers, die zekerheid bieden op het gebied van beveiliging. Een bewaker van ons bedrijf is flexibel, kent de branche en luistert naar al jouw wensen op het gebied van beveiliging.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen