Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliger

Ben je op zoek naar een beveiliger voor jouw bedrijf? Kies dan voor een betrouwbaar bedrijf dat haar sporen in de beveiligingsbranche al heeft verdiend. Kies dus voor Jens Security. Dit is een beveiligingsbedrijf, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Emmen. Het bedrijf heeft ook vestigingen in Hoogeveen, Assen en Coevorden. Ben je dus in deze regio op zoek naar een professionele beveiliger, dan ben je bij Jens Security aan het juiste adres. Voor een waterdichte beveiliging kies je dus voor ons bedrijf!

Taken van een beveiliger

Een beveiliger huur je vanzelfsprekend in om te zorgen voor een veiligere woon- of werkomgeving. Maar wat zijn nu de taken van een beveiliger van Jens Security? Het antwoord daarop is niet eenvoudig en eenduidig. Het is maar net wat jou=uw wensen zijn op het gebied van beveiliging. Een beveiliger van Jens Security heeft alle kennis en kunde in huis om jouw veiligheid te kunnen bewaken, ongeacht de situatie, plaats of tijd.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor objectbeveiliging, zoals in een museum. Ook beveiliging van winkels, kantoren of bedrijfsterreinen behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kun je ook kiezen voor bezoekersregistratie, zodat je precies weet wie er zich in het gebouw of op het terrein bevinden. De beveiliger van Jens Security zal dit zorgvuldig voor jou registreren. Misschien kies je liever voor controle op afstand, met behulp van de videoregistratiekamer. De beveiliger van Jens Security houdt vanuit hier alles in de gaten. Ook persoonsbeveiliging door een persoonlijke beveiliger behoort tot de mogelijkheden.

Beveiliger van Jens Security

Als je kiest voor beveiliging door Jens Security, dan kies je voor zekerheid op het gebied van beveiliging. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en volgen interne trainingen, zodat zij op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen. Een beveiliger van Jens Security is bovendien in het bezit van een EHBO en BHV diploma. De beveiliger is breed en flexibel inzetbaar voor al jouw beveiligingsklussen.

Neem je contact met ons voor meer informatie over onze beveiligingsdiensten

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen