Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Bedrijfspand laten beveiligen

Niet alleen particulieren, maar ook veel ondernemers worden slachtoffer van een inbraak. Omdat er in het gemiddelde bedrijfspand veel kostbaars te vinden is, richten veel inbrekers zich op dit soort panden. Dit betekent dat je ook als ondernemer kwetsbaar bent. Wil je voorkomen dat je te maken krijgt met een inbraak? Laat JenS Security jouw pand dan beveiligen.

Bedrijfspand laten beveiligen: de mogelijkheden

Maak je gebruik van onze beveiligingsdiensten, dan kies je zelf op welke manier je jouw pand wil laten controleren. Je kunt bijvoorbeeld beveiligers inhuren die controleronden in jouw pand uitvoeren, maar wij kunnen jou ook helpen met receptiediensten, brand- en sluitronden, het openen en sluiten van jouw pand, collectieve beveiliging en alarmopvolging. En wil je enkel camera’s laten installeren in het pand? Dan kunnen wij dit ook voor je doen. Wij vertellen je graag welke camera’s je het beste kunt aanschaffen en hangen deze camera’s bovendien voor jou op de beste plaatsen in het pand. 

Je kunt er ook voor kiezen om twee beveiligingsdiensten met elkaar te combineren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld brand- en sluitronden voor je uitvoeren, maar kunnen wij ook naar jouw pand gaan als het alarm af gaat (alarmopvolging) en/of camera’s installeren. Je stelt jouw eigen beveiligingspakket samen.

Een veilige werkomgeving met JenS Security

Voel jij je niet altijd veilig in het pand van jouw bedrijf, bijvoorbeeld omdat er veel ingebroken wordt in de omgeving of omdat je zelf al eens slachtoffer bent geworden van een inbraak? Dan helpen wij jou graag. Wij maken jouw werkomgeving veiliger, zodat je hier prettiger kunt werken. Je wordt niet alleen beter beschermd in jouw eigen pand, maar je voelt je ook meer op jouw gemak. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen