Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Werken in de beveiliging

Was jij degene die er deze vakantie voor zorgde dat het huisje nog een laatste keer werd gecheckt op gesloten deuren? Rekende je na een lange en slopende achtervolging die ene zakkenroller in, die er met de portemonnee van jouw vriendin vandoor was gegaan? Dan ben je in de wieg gelegd om te werken in de beveiliging. Wij als JenS security willen je als beginnend beveiliger graag de kans bieden om getraind en opgeleid te worden tot een beveiliger met oog voor detail en een ijzeren conditie. Door de vele beveiligingsklussen die wij als JenS Security op ons nemen, zal er voor jou als medewerker veel afwisseling zijn in jouw werkproces en zal je veel verschillende kwaliteiten van jezelf leren ontwikkelen. Dit alles natuurlijk met één doel: de veiligheid van onze klanten garanderen.

Wie zijn wij?

Als je wilt werken in de beveiliging en je kiest voor JenS Security, dan is het zeker handig te weten wie wij zijn en waar wij voor staan. JenS Security is een bedrijf dat de beveiliging op zich neemt in zeer uiteenlopende situaties. Van huizen en bedrijven tot evenementen en feesten. Het is dus belangrijk dat je als beveiliger multi-inzetbaar bent en de juiste handeling kunt verrichten in penibele situaties. Hiervoor wordt je door ons gedegen opgeleid en getraind.

Solliciteren

Is het vuur in jou na het lezen van deze tekst extra gaan branden, of lees je voor het eerst over de mogelijkheid beveiliger te kunnen worden en wil je graag meer informatie hebben? Bezoek dan de website van JenS Security en lees alles over ons bedrijf, onze taken, onze ervaring en meer. Ben je nu extra gemotiveerd en weet je zeker dat je wilt werken in de beveiliging? Doe dan een open sollicitatie aan de hand van een motivatiebrief, jouw CV en een pasfoto of reageer op één van onze openstaande vacatures. JenS Security kan altijd een gemotiveerd iemand zoals jou gebruiken om onze klanten veiligheid te blijven garanderen.

veb grijs

 

 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen