Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Receptionist / Administratief medewerker (32-36 uur per week)

Help! Wij zoeken iemand die alles kan en dat ook nog eens met een glimlach doet. We hebben het druk en kunnen wel iemand gebruiken die de Haarlemmerolie op ons kantoor wordt. Jij houdt straks het overzicht en zorgt er ook nog eens voor dat mensen zich welkom voelen!

Dit ga je doen

  • Je schept orde in onze werkzaamheden en binnenkomende telefoontjes. De term telefonist(e) vonden we geen eer doen aan deze functie, maar je weet wel hoe je die ene verkoper van tweedehands kerstpakketten kunt afwijzen, terwijl je voor onze (potentiële) klanten de rode loper uitrolt en collega's die extern zijn te woord staat.
  • Onze beveiligers zijn onze visitekaartjes en die moeten er natuurlijk tiptop bij lopen volgens onze kledinglijn. Bij deze benoemen we jou daarom ook tot de interne modepolitie en maken we je verantwoordelijk voor onze kledingvoorraad.
  • Ons motto is: Veiligheid voor Alles! Maar om dat te kunnen garanderen hebben onze beveiligers de juiste middelen en materialen nodig. Bijvoorbeeld beveiligingspassen. Regel jij dit even?
  • Voordat we het vergeten, je mag ook onze administratieve collega's verder helpen. Reken er maar op dat de afdeling financiën je binnenkort even belt om die laatste paar facturen te verwerken. Verder kun je denken aan het ondersteunen bij het wagenparkbeheer, schrijven van vacatures en hulp bij verschillende (kwaliteits-)audits.
  • Tot slot ga je ook nog onze commerciële afdeling helpen. En nee, dat zijn geen gladde verkopers maar nuchtere Drenten die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het bewaken van contracten en offertes.

Dit krijg je van ons

  • We vragen nogal wat van je en daarom geven we je ook een goed een eerlijk salaris dat past bij jouw ervaring.
  • We geven je ook graag zekerheid. Daarom spreken we af dat we, als we na een jaar beide nog steeds zo enthousiast zijn, je een vast contract aanbieden.
  • Al kom je in de buurt, zelfs jij bent niet perfect. Wil je jezelf ontwikkelen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden je er de ruimte voor!

Veiligheid voor alles!

Bij JenS Security draait alles om veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zijn een nuchter Drents bedrijf dat al jaren een begrip is in de beveiligingsbranche. Of het nu gaat om objectbeveiliging, mobiele surveillance  of evenementenbeveiliging, wij zorgen ervoor dat onze klanten zich altijd veilig en welkom voelen.

Kom jij bij ons werken?

Zie jij jezelf al rondlopen bij ons op kantoor? Solliciteer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar personeel@jenssecurity.nl. Wil je liever nog meer informatie ontvangen over deze functie, dan staat Marcel Ebelties je graag te woord. Je kunt hem bereiken via 0591-633088

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen