Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij JenS Security hoog in het vaandel en onze medewerkers hebben dan ook de nodige diploma’s en certificaten, zoals vakdiploma’s en het diploma BHV – EHBO. Zo weten zij exact hoe ze met geweld en conflicten om moeten gaan en kunnen zij eerste hulp verlenen indien nodig. Wij voldoen bovendien aan de strenge eisen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Keurmerk Beveiliging en Keurmerk Evenementen.

 

Als toonaangevend beveiligingsbedrijf en met onze ruime ervaring weten wij exact wat je nodig hebt op het gebied van veiligheid. Wij ontzorgen je dan ook geheel op het gebied van beveiliging en leveren met behulp van goed op elkaar ingespeelde beveiligers een kwalitatief hoogstaande beveiligingsdienst. Wij hebben de betrouwbare en integere beveiliger die bij jou en jouw onderneming past en bereid is net dat stapje extra te zetten.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen