Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Betrouwbaar

Een allereerste vereiste voor een beveiligingsbedrijf is dat het betrouwbaar en integer is. Bij JenS Security interpreteren we dat in de breedste zin van het woord. Dat we ons aan onze afspraken houden staat uiteraard als 'een paal boven water'. Openheid en transparantie zijn hierin sleutelwoorden.

 

Daarnaast zorgen we voor betrouwbaar advies op maat waar je echt wat mee kunt. Zo krijg je precies die beveiliging die je nodig hebt. Daarbij werken wij zeer discreet en zien er op toe dat jouw privacy is gewaarborgd. Kortom, we zijn er voor jou op de manier die jij wenst en op het moment dat jij het nodig hebt. Het is tenslotte de bedoeling dat je je weer veilig voelt en dat kan alleen bij een betrouwbaar bedrijf met betrouwbaar personeel!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen