Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Adequaat

Laat je bedrijf of particuliere onderkomen 24 uur bewaken door JenS Security. Wij komen bij onraad direct in actie, waardoor de schade tot een minimum wordt beperkt. En niet alleen bij diefstal of inbraak reageren wij adequaat, ook bij onbevoegd betreden van je terrein, brandvorming en het uitvallen van de stroomvoorziening komen wij in actie.

 

JenS Security reageert adequaat op iedere noodsituatie. Kan schade niet voorkomen worden, dan wordt deze beperkt en vervolgens hersteld. Dag en nacht kun je terecht voor beveiliging die voldoet aan alle eisen van het ministerie van Justitie en Veiligheid, Keurmerk Beveiliging en Keurmerk Evenementen en aan jouw eigen eisen. Want samen met jou inventariseren wij wanneer je gewaarschuwd wilt worden en welke actie wij voor je kunnen ondernemen.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen