Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Met JenS Security hondenbrigade voel jij je altijd veilig

JenS Security heeft de dienstverlening uitgebreid met het leveren van hondenbrigade. Onze hondenbrigade bestaat uit de beste professionals die wekelijks trainen met de diensthonden. De hondenbrigade heeft een preventieve werking en uitstraling en krijgt ongewenste situaties weer doeltreffend en snel onder controle.

JenS Security bestaat alleen uit professionals

Wij werken alleen met de beste en de professioneelste hondenbegeleiders die gecertificeerd zijn door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging. Zij hebben jaren lange ervaring met het werken van deze diensthonden. Tevens leggen de honden en de begeleiders regelmatig examens af om zo de kwaliteit te waarborgen.

Taken van de hondenbrigade

Onze honden zijn getraind om snel en doeltreffend te reageren en anticiperen tijdens ongewenste situaties. Daarnaast kan de hondenbrigade voor verschillende doeleinden ingezet worden, onder andere;
• Grote evenementen zoals shows, voetbalwedstrijden en demonstraties
• Ondersteuning ME- optredens
• Opsporing bij inbraak
• Opsporen van verdovende middelen
• Controle transport
Naast bovengenoemde toepassingen zijn de honden overigens ook getraind in het opsporen van explosieven, narcotica en warmtebronnen.

Honden preventief inzetten

Dankzij de juiste trainingen met onze honden heeft de inzet hiervan een enorm preventieve werking waardoor er minder extra beveiligingspersoneel ingezet hoeft te worden bij bijvoorbeeld objectbewakingsurveillancediensten en evenementenbeveiliging. Omdat honden beschikken over een geweldig reukvermogen en gehoor, zullen zij eerder merken wanneer er bijvoorbeeld een persoon zich schuil houdt of dat een bezoeker verboden middelen verstopt heeft op of in zijn lichaam. De hondenbegeleider kan dan vervolgens actie ondernemen of collega’s inschakelen om de situatie weer onder controle te krijgen.

Meer informatie

Ben je benieuwd geworden naar wat onze hondenbrigade voor jou kan betekenen? Of wil je onze honden en begeleiders inzetten tijdens een evenement? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of middels telefoonnummer 0591 633088.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen