Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Surveilleren surveillanceauto

Bewaking inzetten kan op talloze manieren. Eén van die manieren is middels het surveilleren van een surveillanceauto. Bewaking via een gemotoriseerd voertuig helpt je om snel en effectief maatregelen te nemen in het geval van verdachte of bijzondere omstandigheden. JenS Security draagt zorg voor het beveiligen en controleren van jouw bedrijf. Surveilleren middels een surveillanceauto is in de meeste gevallen preventief en biedt een goede vorm van beveiliging.

Dag en nacht beveiliging

Om te zorgen dat jouw bedrijfsprocessen continu door kunnen gaan en niet verstoord worden, is het belangrijk om jouw bedrijf te voorzien van een uiterste vorm van veiligheid. Door middel van surveilleren in een surveillanceauto kun je jouw onderneming ook na sluitingstijd optimaal bewaken. JenS Security zorgt voor een professionele alarmoplossing en biedt een snelle en preventieve maatregel. Zo zijn onze getrainde beveiligers inzetbaar voor in- en externe controlerondes en afsluitassistentie. De mobiele surveillanceauto is voorzien van diverse moderne communicatiemiddelen en staat direct paraat bij verdachte omstandigheden, personen of voertuigen. Wij weten als geen ander dat het niet altijd mogelijk is om een alarm via de alarmcentrale opvolging te geven. Onze medewerkers nemen je deze zorg geheel uit handen.

Surveilleren voor optimale veiligheid

JenS Security levert niet enkel surveillance die inzetbaar is na sluitingstijd van jouw bedrijf. Wij zijn tevens gespecialiseerd in winkelsurveillance en bike control. Onze medewerkers zijn uitstekend in staat om toezicht te houden in en rondom winkelgebieden. Middels bike control ondersteunen we de plaatselijke politie en zorgen we voor het handhaven van regels op lokaal gebied. Surveilleren is tegenwoordig immers aan de orde van de dag. Niet alleen overdag kun je de nood van een surveillanceauto aanwenden, maar ook in de nachtelijke uren staan we voor jou klaar om jouw onderneming optimaal te beveiligen. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van surveilleren in een surveillanceauto? Neem dan direct contact met ons op!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen