Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Evenementenbeveiliger worden? 

JenS Security is al jaren gespecialiseerd in het beveiligen van zowel kleine als grote evenementen. Niet alleen in Emmen en de directe omgeving van deze woonplaats, maar in het gehele land. Wij werken met vele ervaren evenementenbeveiligers. Wil jij je aansluiten bij ons team? Volg dan onze ESO studie

De ESO opleiding van JenS Security 

De afkorting ESO staat voor Event Security Officer, ook wel evenementenbeveiliger genoemd. Wil jij aan de slag als beveiliger op evenementen? Dan volg je onze eigen studie. Deze studie bestaat uit digitale lessen in een online leeromgeving, maar ook uit zes klassikale lessen. Heb je alle lessen gevolgd, dan heb je voldoende kennis om als stagiair op enkele van onze evenementen te werken. Uiteindelijk loop je op tien evenementen stage. 

Na je stage mag je examen doen. Als je dit examen haalt, heb je de opleiding tot Event Security Officer officieel gehaald. Nu kun je direct aan het werk. Dit betekent dat je in dienst komt bij JenS Security en diverse evenementen in Emmen en de wijde omgeving mag beveiligen. Denk hierbij aan kleine evenementen, maar ook aan grote events met duizenden bezoekers. 

Evenementenbeveiliger worden? Schrijf je direct in 

Wil jij een Event Security Officer worden? Schrijf je dan in voor onze studie. Neem contact met ons op en we maken een afspraak om een keertje kennis te maken. Als je de studie na het kennismakingsgesprek nog steeds wil volgen, zetten we je met plezier op de lijst. Voor je het weet, heb je jouw opleiding gehaald en mag je direct aan het werk. 

Wil je meer weten over deze studie, voor je een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen over de Event Security Officer studie graag.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen