Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Beveiliger bij voetbalclub FC Emmen 

FC Emmen is de enige voetbalclub in de Eredivisie uit de provincie Drenthe. Niet alleen regionaal is FC Emmen bekend onder de voetbalfans, maar ook nationaal.

Veiligheid speelt ook een belangrijke rol tijdens een wedstrijd. Beveiligers zijn daarom niet meer weg te denken bij de belangrijke wedstrijden, maar ook bij de derby wedstrijden zijn er beveiligers nodig.  

Een werkdag als beveiliger bij FC Emmen

Ter voorbereiding van je werkdag als evenementen beveiliger bij FC Emmen zorg je ervoor dat je eruit ziet als een echte gastheer of gastvrouw, keurig in pak gekleed. Eenmaal aangekomen bij FC Emmen heb je van jouw supervisor te horen gekregen dat je vandaag de spelers van FC Emmen gaat verwelkomen. Aan jou de taak om er voor te zorgen dat er geen supporters in de kleedkamer komen.

Omdat jij vaker op deze positie staat ingedeeld, ken je de coach van FC Emmen al en geef je hem een hand om hem een sportieve wedstrijd toe te wensen.  
Als de spelers eenmaal het veld op zijn, wisselt ook jouw shift. De rest van de dag sta jij als gastheer of gastvrouw bij de VIP lounge. Belangrijk is dat je een band opbouwt met de VIP gasten. Je verwelkomt de directeur bij zijn naam, maakt een kort praatje met hem en houdt de deur voor hem open. 

Na de wedstrijd zorg jij ervoor dat er geen voorwerpen of glazen mee naar buiten worden genomen uit de VIP lounge en wenst de gasten een prettige avond. Je sluit de dag als beveiliger bij FC Emmen af met een evaluatie. 

Wil jij ook als beveiliger bij ons aan de slag?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen