Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Opleiding tot evenementenbeveiliger volgen bij JenS Security 

JenS Security werkt met de beste beveiligers uit Emmen en omgeving. Wij vinden het zo belangrijk dat onze beveiligers hun werk goed doen, dat wij hen het liefst zelf opleiden. Wil jij ook aan de slag bij JenS Security? Dan volg je onze eigen opleiding tot evenementenbeveiliger, ook wel Event Security Officer of ESO genoemd. Na het volgen van deze studie, kun je direct bij ons aan het werk. 

Digitaal, klassikaal en in de praktijk 


Onze opleiding tot evenementenbeveiliger is zeer veelzijdig. Een groot deel van de studie bestaat uit digitale lessen. Deze lessen volg je thuis, in de unieke, digitale leeromgeving van JenS Security. Andere lessen worden klassikaal gegeven. Deze lessen volg je met andere mensen die de studie tot Event Security Officer volgen. 

Als je alle lessen gevolgd hebt, mag je nog niet op examen. Je moet namelijk ook stage lopen. Dit doe je bij JenS Security, door op tien verschillende evenementen in Emmen en omgeving te werken als Event Security Officer. Hierna maak je je examen. 

Waarom studeren bij JenS Security?

Volg je de studie tot Event Security Officer bij JenS Security, dan profiteer je van diverse voordelen. Ten eerste is onze studie erg compleet. Je leert de theorie achter het werk van een Event Security Officer, maar je gaat ook in de praktijk aan de slag. Wij weten welke kennis een ESO nodig heeft en brengen je al deze kennis bij. Volg je onze studie, dan weet je zeker dat je alle noodzakelijke Event Security Officer kennis opdoet.Daarnaast kun je na het volgen van jouw studie direct bij ons aan de slag. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je mogelijk geen baan kunt vinden. Meer weten? Neem contact op.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen