Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Opleiding JenS Security

JenS Security is een allround bedrijf op het gebied van beveiliging. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten beveiliging, bijvoorbeeld objectbewaking, surveillancedienst, inbraakbeveiliging, persoonsbeveiliging, evenementenbeveiliging, alsook voor hondenbrigade. Ons bedrijf is aangesloten bij het VEB. Wij bezitten het Keurmerk Beveiliging. Het werk in de beveiliging trekt aan. Daarom zoeken wij beveiligers die in het bezit zijn van de benodigde diploma’s. 

Event Security Officer (ESO)

Je kunt bij ons een beroepsopleiding als Event Security Officer, oftewel evenementenbeveiligervolgen en met goed gevolg ook daadwerkelijk voor ons aan het werk gaan. Wij zoeken namelijk parttime evenementenbegeleiders, die wij kunnen inzetten bij grote en kleine evenementen in Noord-Nederland. Wij zorgen voor een gedegen, goede beveiligingsopleiding, omdat wij alleen beveiligingsdiensten willen leveren op niveau. Onze opleiding bestaat uit theorie, klassikale lessen, stage en een praktijkexamen. 

Evenementenbeveiliging, wat is dat?

Evenementenbeveiliging zorgt voor orde en veiligheid op een evenement, zonder dat het ten koste gaat van de gastvrijheid. Beveiliging draait vooral om het herkennen en inschatten van gevaarlijke situaties en het oplossen van dergelijke situaties op een correcte manier. Een goede beveiliger heeft mensenkennis, is integer en stressbestendig, heeft een analytisch vermogen, is besluitvaardig en heeft waar nodig overwicht. Zie je het helemaal zitten in de beveiliging te komen werken? Meldt je dan nu aan voor onze beveiligingsopleiding.

Direct aan de slag? Neem contact met ons op!

Voor het volgen van de ESO-opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig, Je kunt je dus ook zonder vooropleiding inschrijven voor de beveiligingsopleiding Event Security Officer. Onze interne ESO-opleiding is gratis, er zijn echter wel enkele minimale voorwaarden aan verbonden. Wil je weten welke? Neem dan nu contact met ons op. Wij kunnen je alle informatie geven en je direct inschrijven voor de ESO-opleiding.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen