Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Opleiding evenementenbeveiliger Emmen

Ambieert je een beroep als evenementenbeveiliger, maar je hebt de juiste papieren nog niet in huis? Dan is de beroepsopleiding Event Security Officer (ESO) een regelrechte kans om niet alleen het vak te leren, maar ook jouw kans om daadwerkelijk in deze functie aan het werk te gaan. JenS Security biedt tal van beveiligingsdiensten aan, waaronder objectbewaking, surveillancedienst, persoonsbeveiliging, inbraakbeveiliging, winkelbeveiliging en horeca en evenementenbeveiliging. Voor het laatste heeft JenS Security mensen nodig die over de juiste kennis en papieren beschikken. JenS Security verzorgt de beveiligingsopleiding ESO Emmen in het eigen trainingcentrum aan de Nieuw Amsterdamsestraat 40 in Emmen. Na het volgen van de beveiligingsopleiding kun je bij JenS Security direct aan het werk!

Wat doet een event security officer?

Een event security officer verricht werkzaamheden bij publieksevenementen. Dat kunnen verschillende evenementen zijn, bijvoorbeeld een beurs, een zomerfestival of een bedrijfsevenement. De beveiliger moet stevig in zijn schoenen kunnen staan, hij moet alert zijn en mensen kunnen wegsturen om de orde te handhaven. Hij moet goed met mensen kunnen omgaan, fysiek en mentaal sterk zijn en overwicht hebben waar dat nodig is. 

Inhoud evenementen beveiligingsopleiding

Heb je interesse in een uitdagende baan als beveiliger en trekt de evenementenbeveiliging je in het bijzonder aan? Dan kun jij je inschrijven voor een gratis korte, interne beroepsopleiding. Er zijn wel een aantal minimale voorwaarden aan verbonden, je mag bijvoorbeeld geen strafrechtelijk verleden hebben. De opleiding bestaat uit lesmateriaal, theorie-examen, zes klassikale lessen, een stage en een praktijkexamen. 

Meer weten? Neem direct contact op!

Wil je zo snel mogelijk aan het werk als beveiliger en daartoe de interne beveiligingsopleiding in Emmen volgen? Neem dan nu contact op met JenS Security. Wij beantwoorden graag jouw vragen en kunnen je alle informatie geven over ons werkaanbod in de beveiliging.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen