Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

ESO opleiding Drenthe 

JenS Security biedt diverse vakopleidingen aan. Eén van de opleidingen die je bij ons kunt volgen, is de ESO opleiding. Volg je deze studie, dan mag je later bij JenS Security aan het werk als Event Security Officer. 

Wat doet een Event Security Officer? 

Een Event Security Officer is gespecialiseerd in het beveiligen van kleine en grote evenementen. Denk hierbij aan lokale sportevenementen met enkele honderden bezoekers, maar ook aan nationale muziekevenementen met duizenden bezoekers. Als evenementenbeveiliger weet je niet alleen hoe je een evenemententerrein in de gaten moet houden, maar ook hoe je moet handelen bij calamiteiten. 

Event Security Officer worden 

Wil jij een Event Security Officer worden? Dan hoef je alleen de ESO studie van JenS Security te volgen. Deze studie bestaat uit online lessen in een digitale leeromgeving, zes klassikale lessen, een korte praktijkstage in Drenthe en een examen. De studie is niet alleen compleet, maar ook zeer veelzijdig. Je leert er alles wat je moet weten om als goede Event Security Officer aan de slag te kunnen gaan. 

Als je de studie met succes doorloopt, kun je direct aan de slag als evenementenbeveiliger bij JenS Security in Emmen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je mogelijk geen baan kunt vinden na je studie. Direct na het behalen van je examen, ga je bij ons aan de slag. 

Meer weten of direct inschrijven? Neem contact op 

Wil je meer weten over de opleiding tot Event Security Officer? Neem dan contact met ons op. Wil je je direct inschrijven voor deze studie in Drenthe? Dan kun je ook contact met ons opnemen. We zetten je graag op de lijst, zodat je op de korte termijn aan de slag kunt met jouw studie in Emmen.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen